söndag 15 november 2009

Nya härligheter!


Det är bråda tider i nätbutiken nu. Massor av nya saker har kommit in denna vecka och samtidigt så strömmer beställningarna in. Det är precis som det ska vara då det börjar gå mot jul med andra ord. Det härliga fatet kommer från en av våra nya danska leverantörer, Krasilnikoff. Vi har tittat på deras varor på mässorna i flera år och nu var det dags att slå till!


On kiireinen aika nettipuodissa nyt. Ihania tuotteita on saapunut tällä viikolla ja samalla saamme paljon tilauksia. Asiat ovat siis niin kuin niitten pitäsi olla ennen joulua. Ihana vati tulee uudesta tanskalaisesta tavarantoimittajasta, nimittäin Krasilnikoff. Olemme katselleet heidän tuotteitaan jo aika monilla messuilla ja nyt oli näitten ihanien tuotteiden aika.




Härliga fil de fer saker, vackra glaskupor, fattigmanssilver...

Upeita fil de fer-esineitä, kauniita lasikupuja, käyhänhopeisia tuotteita...



Fräscha textilier...


Raikkaita tekstiilejä...





Vackra kronor...Flera av dessa nya saker kommer nog att flytta hem till oss också, men ännu har jag inte hunnit bestämma mig för vilka det blir ;).


Ihania kruunuja...Jotkut näistä tuotteista tulevat muuttamaan meille, en ole vain päättänyt vielä mitkä näistä ihanuuksista ;)
Det har också kommit in underbara saker från Ludvig, både påfyllning av tidigare slutsålda + en hel del nya trevliga saker, som t ex denna lampa, som är sååå charmig!!


Ludvigilta on myös saapunut ihania tuotteita, sekä lisää loppuunmyydyistä suosikeista, että mukavia uutuuksia, niin kuin esimerkiksi tämä hurmaava lamppu!!



Söta ljusstakar i fattigmanssilver.

Suloisia köyhänhopeisia kynttilänjalkoja.


Jag har sagt det förr och jag säger det igen, våningsfat kan man aldrig ha för många av ;). Så fina och praktiska!!

Niin kuin olen sanonut joskus ennenkin, kerrosvateja tarvitaan aina ;). Hienoja ja käytännöllisiä!!





En leverans till har kommit från Jeanne d'Arc living och den innehöll bl a denna vackra lilla madonna samt en hel del textilier och patinerade bokstäver. OBS! Vi har några julböcker kvar, men vi får inte in fler så skynda om du vill beställa den vackra julboken som utkom ifjol. I skrivande stund finns det en del jultidningar kvar också, men snart har vi fått förhandsbeställningar på alla vi beställt. Tidningen utkommer 27.11.

Lisää tuotteita on saapunut Jeanne d'Arc livingiltä, mm. tämä kaunis pieni madonna sekä tekstiilejä ja patinoituja kirjaimia. HUOM! Meillä on muutamaa joulukirjaa jäljellä, mutta emme saa lisää, joten pitäkää kiirettä, jos haluatte kauniin joulukirjan, joka ilmestyi viime vuonna. Tätä kirjoitettaessa, meillä on vielä joululehtejä, mutta olemme pian saaneet yhtä paljon ennakkotilauksia kuin olemme tilanneetkin lehtejä. Lehti ilmestyy 27.11.




Det är flera som hört av sig och undrat om vi ska julbutik i år och ja det kommer att bli butik vid lagret i år, men ännu återstår mycket jobb innan vi kan slå upp dörrarna. Jag informerar om öppethållningstider i bloggen senare.
Trevlig vecka!

Monet ovat kysyneet jos meillä on joulupuoti tänä vuonna ja puoti avataan varaston yhteydessä, mutta meillä on paljon töitä vielä ennen kuin voimme avata ovet. Kerron lisää aukioloajasta myöhemmin.
Mukavaa viikkoa!

18 kommentarer:

Kamomilla sa...

Här var det ju som rena rama julafton!

Piitis sa...

Aivan ihania juttuja puodissanne!!!

Mukavaa alkavaa viikkoa!!
^_^Piitis

Tiina sa...

Oi miten kauniita tuotteita. <3

Anki sa...

Men gud vad mycket fint du visar! Gissa om jag vill ha??...nu får jag sån där ha-begär frossa, hihi! Faten är ju bara sååå fina!
Men jag är så nöjd med mina fina kort och ramar jag fick av dig!

Ha nu en mysig kväll min goa vän!
Mailar dig senare!

Kram kram!

Vekarus sa...

Voi mitä ihanuuksia! Tuo oli hauska idea tuossa ekassa kuvassa. Meillä on samantapainen vati huvilalla, nyt sitä voisi käyttää myös noin!

Voimia joulukiireeseen!

Livet på Vestergård sa...

Vilka trevliga saker ni har fått in. Roligt att ni ska ha julbutik i år också. Då får man planera in ett besök :) Ha en bra vecka!

StrandviksVillan sa...

Jaaa, vad kul med julbutik igen!!
I år ska jag försöka ha bättre tid på mig då jag kommer på besök :)
Måste vara superkul att ställa till butiken, fast förstås mycket jobb. Need help? ;)

Väldigt fina saker du visar!
Ha en kul ny vecka!

Fröken Tindra sa...

Åh, så många vackra saker!! Och du presenterar dem så fint. Härligt!
Lycka till med julbutiken!
Kram!

White cotton grass sa...

Mycket fina saker ni fått in!! :)

kram

Galleri MochB sa...

Massor med nytt och vackert! Låter toppen med julbutik för oss som bor här i närheten :O)

alegni sa...

ojoj, nu väcktes mitt habegär igen, och jag som nyss fått hem ett paket från dig...
den där julbutiken du skriver om - kan du säga ett ungefärligt datum för dess öppettider?

Marge sa...

Ah, ihania kuvia!!!:))

Halein, Marge

Lantliga drömmar sa...

Så mycket fint du visar! Måste vara otroligt roligt att få packa upp allt som kommer och bara få njuta av och känna på det vackra i verkligheten! :)

Anki sa...

Sötnosvännen!
Jodå, ditt paket borde varit på väg, men jag fick ju fel garnfärg, hmm...den rätta var slut så troligtvis har jag den imorgon! Men till veckan så har du det!
Jag skulle allt behöva till skogen jag med, men det regnar ju så förbaskat hela tiden...får hoppas det blir nån fin dag!
Läste om julbutik, så jag kan tänka du har bråda dagar! Det är väl massor att göra nu till jul?!

Ha en mysig kväll goa du!
Kram kram!

taburetti sa...

Onhan paljon kaunista!
En olekaan pitkään aikaan käynyt blogissasi... pitääkin tehdä muutos.

Mukavaa joulun odotusta, kiireen keskellä!!
Terkuin Jaana

n o r d i n g å r d e n sa...

Hej bloggkompis, jäklar anamma så mycket vackert i din butik, man vill ju ha allt!!! Den lampan, som såg ut som en kakform, gud va läcker, vad koster den tro, måste kik in i din butik! Jag njuter var dag av kudden jag vann av dig förra året, och var det inte det kortet jag fick av dig då som jag visar i dag tro? Blev lite osäker men jag har sparat det för att det är så fint.. stort grattis till vinnaren av det vackraste halsband jag sett, tänk att ha det på julfesterna.... Ha en skön om än stressig, adventstid! Mari

Annika Christensen sa...

Den lampan var superfin!
Skall kolla in nätbutiken.
Är det här tomten hämtar alla paket?
Annika

Pau sa...

Så vackert - finska naturmaterialen passar bra ihop med era produkter! Julmysigt! :)