onsdag 26 mars 2008

Tilda & GreenGateHej!

Påsken är över och kan ni tänka er, vi fick inget häxbesök i år! Det var väl tråkigt, speciellt för A som väntade på att någon kompishäxa skulle ringa på dörren. Jag hade laddat upp med en hel påse med chokladägg, men nu måste jag nog förbarma mig över dem själv...A har nämligen mjölkallergi så hon får inte äta mjölkchokladägg och lille W får ju förstås inget godis än. Inte heller jag mår bra i magen av mjölkchoklad så det blir nog sambon som får smaska i sig all choklad. Orättvist!

Nå det är väl lika bra att jag erkänner att jag nog har ett eget chokladförråd med mörk choklad...Efter allt nattvak är det ett måste att få stoppa i sig en och annan chokladbit för att tankarna skall bli klara igen =). Dock måste man vara ganska försiktig för A kan lukta sig till choklad fastän hon är i ett annat rum. -Mamma, vad har du i munnen?ropar hon då man smugit in en chokladbit i munnen. Måste passa på de dagar hon är på dagis...

Inte hann jag få allt påskpyssel klart heller, jag håller ännu på med Tilda-kaninerna. På tal om Tilda, vet ni att Panduro börjar med en nätbutik i Finland i maj? Eftersom jag antar att de tar med hela Tilda-sortimentet också så har vi valt att inte börja sälja Tildaprodukter i vår egen shop. Här kan man kika på Panduros Tilda-sortiment:

Panduro Hobby

Nu blir det kanske någon ordning och reda på prissättningen av Tilda-produkter. Jag blev nog lite sur då jag märkte att Tilda böckerna kostar 198 SEK (ca 22€) i Sverige och jag har betalat 49€/styck för mina som jag inhandlat i Vasa. Hur som helst har böckerna gett mig -och ger fortfarande- massor av inspiration och glädje så det var nog ett hyggligt köp i alla fall!Bild från Tildas hus, som ni säkert känner igen de flesta!

Meillä on paljon tuotteita nettiputiikissa www.talomaalla.fi , joilla voidaan luoda "Tilda"-tunnelmaa:
muun muassa GreenGaten tuotteita. Paljon on kysytty milloin loput GreenGaten kevätuutuuksista saapuvat ja ne saapuvat lähipäivinä! Tulossa on ihania tikattuja täkkejä ja tyynyjä sekä melamiiniastioita. Tässä muutamaa kuvaa:Vauvoillekin siis tulossa ihania tuotteita!

En hel del annat nytt förutom GreenGate är också på väg. Vi väntar ännu på nyheterna från bl a Ib Laursen, Comptoir de Famille och House Style samt en hel del restleveranser från andra leverantörer. Mer om det en annan gång. Nu skall jag gå och inventera chokladförrådet...

5 kommentarer:

Galleri M&B sa...

Tilda inspireras förstås jag också av... Panduro i Finland låter bra, det har ju varit lite småkrångligt att beställa därifrån tidigare. Vad trevligt med nya produkter till er shop. Greengate är såå somrigt och fräscht!

Anonym sa...

Jag tycker att er nätbutik har så många vackra saker.
Ni har en kudde där, house doctor tror jag det är, linnefärgad med tre bokstäver på. Det står att den är slutsåld, vet du om ni får mera av den? Jag tycker så jättemycket om den och skulle vilja ha en sån!

Grinden på glänt sa...

Å vilka vårkänslor man får av dina bilder!!

Huset på landet sa...

Tack för era snällla kommentarer!
De linnefärgade kuddfodralen kommer från House Doctor och vi sålde slut på dem jättesnabbt.
Vi väntar på en restleverans från House Docotr och då hoppas vi på att få fler kuddfodral också.
Jag meddelar om/då de kommer!

iitu sa...

Oi tuollaisia ihanuuksia tulossa,innolla odotellaan:) Meidän vauvalle tuo muki pakko saada!!