torsdag 2 april 2009

Nytt och Nygammalt

Ni har fortfarande några dagar på er (t o m 5.4.) att delta i utlottningen nedan! Idag tänkte jag visa bilder på några nyheter som anlänt till nätbutiken.
Vi har fått in många härliga saker från Ib Laursen. En vit korg har redan fått flytta hem till oss, och fler saker kommer det att bli har jag på känn.

Vielä on aika osallistua arvontaan 25.3.-postauksessa (5.4. asti)! Tänään näytän kuvia muutamista uutuustuotteista, jotka ovat saapuneet nettiputiikkiin.
Olemme saaneet paljon ihania tuotteita Ib Laursenilta. Valkoinen kori kuvassa on jo saanut muuttaa meille ja harkinnan alla on muitakin uusia tuotteita.



Å så har vi fått in en leverans till från Affari. Ett fjäderhjärta tror jag ska få följa med hem till oss!

En alldeles underbar rostig flagga (till trädgården) med texten "Imagine if earth is paradise and we are unaware of it" har vi också fått in och en hel del annat trevligt.

Ja Affarilta on tullut toinenkin toimitus jo. Höyhensydän on muuttamassa meille ;).
Aivan ihana ruosteinen kyltti/lippu (puutarhaan) jossa teksti "Imagine if earth is paradise and we are unaware of it" on myös saapunut ja muitakin ihanuuksia.

Nu har vi också fått mer av de underbara madonnorna. Då vi sålde dessa i nätbutiken i vintras skrev jag att de utgår ur leverantörens sortiment, men nu har den vackra Madonnan kommit tillbaka i sortimentet igen, pga den stora efterfrågan.

Olemme saaneet lisää näitä ihania Madonna-patsaitakin. Kun meillä oli nämä talvella nettiputiikkissamme kirjoitin, että ne eivät tule tavarantoimittajan valikoimaan enää, mutta suuren kysynnän vuoksi ne otettiin taas valikoimaan.



Massor av fint har dykt upp från House Doctor också, men en stor del av varorna från dem är gamla favoriter som vi har haft i flera år, men som varit slutsålda de senaste månaderna. Som t ex glaskuporna på bilden. Vi har också fått in mer av franska speglar, vita gardiner, CLV-kuddfordral, fina lampor mm. Då vi får in mer av tidigare slutsålda produkter i shoppen så kommer de in i den kategori där de befann sig då varan tog slut, alltså inte nödvändigtvis under kategorin "Nyheter". Det lönar sig alltså alltid att kolla genom alla produktgrupper om det är något speciellt man väntar på!

Paljon ihania tuotteita on tullut House Doctoriltakin, mutta suurin osa niistä ovat kestosuosikkeja, jotka olemme myyneet vuosia jo, mutta ovat olleet loppuunmyytyjä viime aikoina. Niin kuin lasikupu kuvassa. Olemme myös saaneet ranskalaisia peilejä, valkoisia verhoja, CLV-tyynynpäällisiä, kauniita lamppuja y m. Kun nettiputiikkiin saapuu lisää ennen loppuunmyydyistä tuotteista, ne lisätään siihen tuoteryhmään, missä ne olivat kuin loppuivat, siis ei välttämättä ryhmään "Uusimmat tuotteet". Kannattaa siis tutkia muutkin tuoteryhmät jos odottaa tiettyä tuotetta!

20 kommentarer:

Sirkka sa...

Kyllä taas on niin sydäntä lämmittäviä kuvia, kuin vain olla ja voi.
Sama maku, hih!

Hymyilevää torstaita!

Kamomilla sa...

Härliga saker, härliga bilder!

Piitis sa...

Kyllä on ihania tavaroita!
Minä poikkean nettipuodin puolelle.
Mukavaa loppuviikkoa!
Terkuin Piitis

päivi sa...

ihastelemaassa kauniita kuvia ja poikkesin tietysti puotiisi<3
kiitokset, nyt madonnan vihdoinkin oikeanlaisen sain:)
torstaiterkuin päivi

Glitter och Marsipan sa...

Hej vännen.
Vad mycket snyggt du fått in.
Gillar verkligen träkorgen.
Idag har vi härligt vårväder här.Vi har varit på lite utflykt till grannstaden.
Har handlat lite barnkläder,presenter och ett par loppisfynd.Och sedan suttit ute i solen och njutit.
Må så gott
och ha en fin helg
kram Anette

Anonym sa...

Ihania uutuuksia on puotiisi tullut, taidan piipahtaa puotisi puolella=)

Perjantai terkuin Karita

alegni sa...

angående privatläkare - nej, inte ännu. jag ska ge dem en chans till på hvc innan jag går vidare...

härliga saker du fått in till butiken igen!

Britt sa...

vilket underbart lite fjäderhjärta!

Kram britt

Villa Carl Larsson sa...

Det är jag som ska tacka för att jag får vara med i din tävling :) Det är egentligen helt otroligt med alla dessa tävlingar i bloggvärlden. Man behöver bara skriva en kommentar och man kan vinna fantastiskt fina saker. Dessutom är det helt gratis. Jag gillar verkligen att blogga hihi.

Ja visst är det fånigt vad vi gnäller för småsaker emellanåt istället för att uppskatta det vi har och den kärlek vi får av familj och vänner. På den kommer man ändå längst. Men som jag också skrev... om vi alltid ska tänka på att det finns andra som har det värre så skulle det inte heller bli enkelt att leva. Bara vi lär oss att som sagt stanna upp och ta vara på livet här och nu.

Kram och trevlig helg /Josefin

Flaggduken 2 sa...

Du visar så ljuvliga bilder.
Kram Petra

Livingroom sa...

Oj då. Två gånger har jag tydligen på riktigt anmält om mitt deltagande i tävlingen , måste ha glömt att jag redan gjort det... men nu skall vi hoppas att jag faktiskt har bättre tur , med 3 hela kommentarer.... Trevligt veckoslut
-Lotta

Mari sa...

Ihania kuvia <3

Lennu sa...

Kauniita esineitä puodissasi.
Madonna on kyllä hurmaava.

Kivaa viikonloppua terkuin Lennu

Diuh sa...

Aivan ihania tavaroita! <3 Voi kun saisi iison maalaistalon, jonka voisi täyttää kaikella kauniilla. :)

Märta sa...

Vad mycket fint du har i butiken!! Vi har härligt vår-väder förra fredagen var min man ute i snösvängen och skottade snö i stan. Den här fredagen har vi +15 grader o nästan all snö är borta. Ha en skön helg! Märta

Frida sa...

Hej!
Vilka fina saker ni har fått in i butiken, madonnan tycker jag verkligen om.

Hoppas du får en trevlig helg!
Kram Frida

Jessica sa...

Hej, vad roligt att jag hittade till din blogg! Mycket fina bilder och en massa vill-ha-saker i din nätbutik!

Gillar ditt nya soffbord!

Hoppas du får en trevlig helg!

Kram
Jessica

"Kantriina" sa...

Oi näitä kuvia katson kyllä niin sydän sykkyrällä :) Aivan ihania!
Kaikkea kaunista on taas tullut puotiisi ja ihania juttuja olet sieltä valinnut
myös kotiisi <3

Mukavaa lauantaipäivää!

Terkuin,
Kantriina

Lyckolotten sa...

jättefina grejjer ni fått in till butiken, blir inspirerad bara av att titta på dem! :)

Ett hus vid en å sa...

Åh vilka fina saker du visar, den vita korgen är ju helt underbar! Men du, ibland förstår man sig inte på karlar, hur kan man glömma en så viktig sak som godis..? Tur du hade lite gömt..!! Ha en fin lördagkväll! Kram Kicki