torsdag 12 juni 2008

Nytt i webbshoppen...och blommor...Nu bloggar jag på arbetstid...Jag jobbar en dag i veckan med webbshoppen och då är sambon hemma och sköter barnen. Eftersom jag nu bloggar på arbetstid så är det ju inte mer än rätt att inlägget handlar om nyheter i nätbutiken! Några blombilder ska jag klämma in i alla fall...
Nu blommar syrenerna och vallmo hos oss.

Nyt bloggailen työaikana...Hoidan nettiputiikin asioita yksi päivä viikossa ja silloin avomieheni on kotona hoitamassa lapset. Koska bloggailen työaikana, tämä postitus koskee nettikaupan uutuustuotteita! Muutamaa kukkakuvaa laitan myös...Syreenit ja unikot kukkivat meillä nyt.

Det var meningen att jag skulle göra ett inlägg igår då lilleman sov och 4-åringen var sista dan på dagis före hon får sommarlov och sen börjar på ett annat dagis till hösten. På förmiddagen ringde de från dagis och meddelade att hon hade feber, så det blev en tråkig avslutning. Hon hann i alla fall bjuda på glass åt alla barn och tanter innan vi åkte hem. Får se nu om vi andra klarar oss...


Minun piti tehdä tämä postitus eilen kun pikkumies oli nukkumassa päiväunet ja 4-vuotiamme oli viimeinen päivä tarhassa ennen kesälomaa ja uusi tarhapaikkaa syksyllä. Aamupäivällä soitettiin tarhasta, että hänellä oli kuumetta. Hän ehti ainakin tarjota jäätelöä lapsille ja tädeille ennenkuin lähdimme kotiin. Saa nähdä nyt jos muut pysyvät terveenä...

Det har kommmit in mycket nytt (och påfyllning av slutsålda favoriter) till webbshoppen på sistone. Samtidigt pågår jobbet med den nya layouten. Det tog längre tid än vi räknat med, eftersom det samtidigt görs en helt ny databas och allt förnyas! Efter midsommar borde allt vara klart och då blir utlottningen som jag utlovat tidigare av.
Nettiputiikkiin on saapunut paljon uutuustuotteita (ja lisää ennen loppuunmyydyistä suosikkituotteista) viime aikoina. Samalla tehdään töitä uuden layoutin parissa. Työ on kestänyt kauemmin kuin oli tarkoitus, koska samalla tehdään kokonaan uusi tietokanta ja kaikki uusitaan! Juhannuksen jälkeen, työ pitäisi olla valmis ja silloin järjestetään arvonnan, josta olen puhunut ennenkin.


Ha ett trevligt veckoslut! Hyvää viikonloppua!
15 kommentarer:

Smajlis sa...

Åh vad fina saker du har fått in!

Mysigt att syrenerna blommar hos er nu, den tiden är redan förbi här...:( Jag älskar syrener!

Jag har en liten fråga angående webbutiken. Om jag vill beställa något, betalar jag i euro då? Jag vet inte riktigt hur det där går till.

Ha en bra dag!
Kram Alexandra

Strandviks-Villan sa...

Wow så många fina saker!! Väntar med spänning att få se den "nya" nätbutiken ;)

Vackrare vardag sa...

Ååååhhh, så mycket fint! Och syrener är härliga!

Hoppas hon tillfrisknar snabbt och ni andra klarar, så ni inte behöver sjukas i helgen!

Kram

Gårdsromantik sa...

Så mycket fint du har!

Visst är det så att när man sätter sig ned för att blogga då händer det en massa tok runt i kring en.

Kram Maud

Loa sa...

Finns så mycket fint i webbutiken. Synd att hemvårdsstödet inte räcker till allt man vill ha!

Tycker så om vallmon. Riktigt längtar efter att börja på med vår hopplösa trädgård och skapa den drömträdgård vi vill ha.

Gammelgård sa...

Hos oss blommar vallmona nu också, och min vita syrenbuske håller på att slå ut..Jag hoppas den inte hinner blomma ut till midsommar, för då vill jag plocka in syrener..!
Härliga, härliga saker ni har i webbutiken!!
Jag skulle vilja göra en stoor beställning bara min börs tillät..1

Grinden på glänt sa...

Å ljuvliga syrener!! Känner nästan doften enda hit...

Jättmånga vill ha-saker i dina bilder!! Hmmm.. kanske man kunde önska sig en tidig födelsedagspresent? Fast jag fyller ju i november... ;)

Guldkant På Livet sa...

Så mycket vackert till din fina nätbutik! Jag har lagt till den länken bland de övriga nätbutikerna på min lista! Ljuva vita syrener, så gott de doftar... Mari.

Strandviks-Villan sa...

Svar: Tackar! Jag jobbar ju inte heltid ännu, så det är inte så stressigt... Och inte storstädade jag hela huset heller, juh...
Jag gör oftast bilderna i "mellan-storlek" men för att de ska rymmas bredvid varandra använder jag "liten" (placering: ingen), efteråt centrerar jag bilderna, lägger dom bredvid varann och lägger in några mellanslag mellan dom. Snyggast blir det med stående bilder. Lätt som en plätt! Testa!

Kamomilla sa...

Måste nog ta en koll på din butik igen. :) Så söta saker!

Galleri M&B sa...

Oj så mycket nytt, somrigt och vackert!!! Ibland bloggar jag också på arbetstid...;O)

Lantliga drömmar sa...

Syrener är så underbara! Ska nog gå och plocka in n kvist ller två så jag får njuta lite av dem...!

Fina saker ni fått in i webshopen!

Ha en trevlig helg!

Frida sa...

Hej!
Tack så mycket! Du visar underbara bilder du med. Mycket fint man skulle vilja ha. Det är bättre med ögonen har fått droppar av min läkare nu. Måste man kunna HTML för att kunna göra en sådan fin bildrubrik till bloggen? Har alltid undrat hur man får till det.
Hoppas du får en härlig helg och att dottern är på bättringsvägen!
Kramar Frida

Leva som jag sa...

så fina saker du har i din shop
det blir till att vänta in löningen
kramar Malin

Frida sa...

Tack för tipset! Det får jag prova. Vad tråkigt att dina barn är sjuka. Hoppas att de kryar på sig snart och att ni klarar er!
Hoppas du får en trevlig helg i alla fall.
Kram Frida